ROBERT PATTİNSON FAN CLUP!!!
 
AnasayfaTakvimKapıSSSAramaKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 robert pattinson hakkındaki yorumlarınız!!!

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
-OKAN-
Admin
Admin
avatar

Erkek Mesaj Sayısı : 78
Nerden : VAN
Kayıt tarihi : 14/02/09

MesajKonu: robert pattinson hakkındaki yorumlarınız!!!   Çarş. Şub. 18, 2009 4:30 pm

bu başlık altında robert hakkındaki düşüncelerinizi paylaşa bilirsiniz Wink
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://robertpattinson.all-up.com
edward

avatar

Kadın Mesaj Sayısı : 45
Yaş : 26
Nerden : ANTALYA
Kayıt tarihi : 30/04/09

MesajKonu: Geri: robert pattinson hakkındaki yorumlarınız!!!   Paz Mayıs 03, 2009 10:27 am

bu başlığı açtığın için öncelikle teşekkürederim.Very Happy
robert pattison iyi bir oyuncu ve sırdaş...şimdiye kadar bu kadar ilgi gördüğünü bilmiyordum hatta görmüyordum.
çünkü ben onun yükselmesini çok yakından takip edyor gibi birşeyim..harrypotterde canlandırdığı karakterde pek fazla yani bu kadar ilgi görmedi
ama stephenie meyer in yazdığı alacakaranlık filme hem karektar bakımından hemde imkansız bir aşkı gerçekleştirdiği için genç kızların gönlüne oturdu...
kenside diyor zaten benim sadece filmimdeki karakterime ünlülüğüme bakıryorlar ben de bir candan arkadaş istiyorum diye...inşallah aradığı arkadaşı en yakın zamanda bulur eğer şansım olsaydı onunla konuşmayı çok isterdim kim istemezdiki ama ben birkez daha hatırlatıyorum
edward cullen karakterine bürünen robet pattison bir vampir ve bir insana aşık oluyor filimdede dendiği gibi aslan kuzuya aşık oluyor:D
ve bella için yaptıkları bizi tam onikiden vuruyor kim imkansız aşk istemez ki heyecan dolu neyse ben fazla uzatmayın robert pattisonu teprik ediyorum cheers
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
elif

avatar

Kadın Mesaj Sayısı : 31
Yaş : 26
Kayıt tarihi : 12/05/09

MesajKonu: Geri: robert pattinson hakkındaki yorumlarınız!!!   Salı Mayıs 12, 2009 11:24 pm

yaa gerçekten çok tatlı bi tip yanı sıra dışı okudğum bi yerde erkekler tarafından kıskanıldığı için fazla erkek arkadaşı yokmuş kendiside diyor zaten gerçek bi dost bulmak isterim diye bu arada bu gün onun dağum günü yani 13 mayıs mutlu bi doğum günü geçirmesini temenni ediyorum happy birtday robert Very Happy Ich liebe dich robert Ich liebe dich
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
-OKAN-
Admin
Admin
avatar

Erkek Mesaj Sayısı : 78
Nerden : VAN
Kayıt tarihi : 14/02/09

MesajKonu: Geri: robert pattinson hakkındaki yorumlarınız!!!   Çarş. Mayıs 13, 2009 3:29 pm

elif demiş ki:
yaa gerçekten çok tatlı bi tip yanı sıra dışı okudğum bi yerde erkekler tarafından kıskanıldığı için fazla erkek arkadaşı yokmuş kendiside diyor zaten gerçek bi dost bulmak isterim diye bu arada bu gün onun dağum günü yani 13 mayıs mutlu bi doğum günü geçirmesini temenni ediyorum happy birtday robert Very Happy Ich liebe dich robert Ich liebe dich

EWT BGN onun dogum iyi dogmuş Smile))) lol!

_________________
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://robertpattinson.all-up.com
Emosh*RobPattz

avatar

Kadın Mesaj Sayısı : 35
Yaş : 24
Nerden : İstanbul =))
Kayıt tarihi : 23/05/09

MesajKonu: Geri: robert pattinson hakkındaki yorumlarınız!!!   Paz Mayıs 24, 2009 1:58 pm

Rob.a bayılıorum !! ahhh bi görebilsemm..
uyyhh vallahi ateş basrı Embarassed çook tatlı ..
my handsome boy Cool
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
ferMANga-13-prisonbreak
s.moderatör
s.moderatör
avatar

Kadın Mesaj Sayısı : 10
Yaş : 24
Kayıt tarihi : 11/06/09

MesajKonu: Geri: robert pattinson hakkındaki yorumlarınız!!!   Perş. Haz. 11, 2009 12:05 pm

cideen çokkk yauşuklu Very Happy özellikle vampirken Very Happy TWİLİGHT ta çok beğendm çokta hoş oynamış
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
cullens

avatar

Mesaj Sayısı : 6
Kayıt tarihi : 16/06/09

MesajKonu: Geri: robert pattinson hakkındaki yorumlarınız!!!   Salı Haz. 16, 2009 6:48 pm

gercektenn cok yakışıklı ve tatlıı ordaki bellanın yerinde olmayı çok isterdim.. I love you I love you ROBERT PATTİNSON.ASKIMMM BNMMM I love you I love you I love you
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
edward&beyza

avatar

Kadın Mesaj Sayısı : 15
Yaş : 22
Nerden : Eskişehir
Kayıt tarihi : 27/06/09

MesajKonu: Geri: robert pattinson hakkındaki yorumlarınız!!!   Çarş. Tem. 01, 2009 1:10 pm

yaa ben ona aşığım sizde öle biliyom ve bu yüzden beni anlayabilirsiniz. size katılıyom.Herkes seviyo onu haklılar tabi sevilmicek adam mı?
Neyse onun için söylenecek çok şey var ama...
seviyom işteeeeeeeeeee I love you
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
robert pattinson hakkındaki yorumlarınız!!!
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» [SOSBLOG] YetkinBlog Hakkındaki Bütün Açıklamalar
» Domain Alanı Hakkındaki Sorularım
» Melike Güner Haberleri
» Öğretmenler Hakkındaki Görüşlerim
» aleviler kürtmü türkmü

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
ROBERT PATTİNSON FAN CLUP!! :: ROBERT PATTİNSON :: Robert Pattinson-
Buraya geçin: